• Hoe kan het stadsdeel het Flevoparkbad aantrekkelijker maken?
 • Het staat heel compact verwoord in dit franse commentaar op tripadvisor Toeristen hebben ook wel eens zin om te zwemmen als ze in Amsterdam zijn.
  “Pas trop cher mais, l’eau n’est même pas à 18 °, mes petits enfants se sont baignés mais sont ressortis gelés, pas de douche, pas d’ équipement pour amuser les ado. Enfin très décevant. la nourriture est exceptionnellement mauvaise”.

  Vertaling: Niet duur maar, het water is maar 18 graden, mijn kinderen hebben gezwommen maar waren verkleumd, geen douche, geen voorzieningen voor oudere jeugd. Teleurstellend. Het eten is uitzonderlijk slecht.

  Beter gastheerschap dus! Je moet er ook als het weer wat minder is lekker kunnen verblijven.Met simpele ingrepen is er al een hoop te winnen. Maar tot nu toe hebben we alleen gehoord dat het management de temperatuur van het water, dat 22 graden zou moeten zijn, ieder jaar een graad lager instelt…. Weer van die verkeerde zuinigheid

  Gelukkig zijn er in de ideeenbus een hoop suggesties aangedragen, waarvan we hopen dat het stadsdeel die ter harte neemt.
  Inmiddels hebben we het stadsdeel op 5 juni een burgerinititief aangeboden, met daarbij een vrolijk boekje met suggesties om voor weinig geld het Flevoparkbad een stuk aantrekkelijker en bekender te maken

  Posted in: Oudste faqs 2012/2013 (SCROLL NAAR BENEDEN VOOR DE TOELICHTING OP DE PETITIE 2018 !!!)