Waarom heeft de gemeente geen inspraak en participatie georganiseerd?

Dat weten we niet. In het verleden heeft stadsdeel Oost wel een onderzoek gedaan naar de wensen van de gebruikers van het Flevoparkbad. Daar kwam in ieder geval uit dat werkelijk iedereen, desgevraagd,  het buitenbad wil behouden zoals het is. Wel hadden mensen tips voor verbeteringen die het een nog fijner zwembad zouden maken.

Daar hebben de ambtenaren geen gebruik van gemaakt bij het opstellen van hun zwembadagenda. Ze hebben gesproken met “marktpartijen” en zwemverenigingen.

Gewoonlijk is het best moeilijk zo’n diverse groep als ongeorganiseerde zwemmers naar hun mening te vragen. Maar wat was er tegen geweest als de ambtenaren van de zomer eens hun licht hadden opgestoken in het Flevoparkbad? Mensen genoeg aanwezig.

Het was ook prima mogelijk geweest om via de facebookpagina van de Vrienden van het Flevoparkbad een oproep te doen aan de badgasten. Er had vast graag iemand van de meer dan 2000 likers mee willen praten.

Het lijkt er wel op dat de gemeente geen interesse heeft in wat de badgasten van het Flevoparkbad willen. Daarom is de petitie georganiseerd: Om de mensen die niet gehoord worden een stem te geven in deze voor hen belangrijke beslissing van de gemeente

Posted in: Actueel!! Toelichting op de petitie 2018