• waarom krijgt camping zeeburg meer ruimte in het Flevoparkbad terwijl ze hetzelfde aantal tenten als vorig jaar mogen neerzetten?
 • Het stadsdeel geeft dit jaar een groter deel van het Flevoparkbad aan camping Zeeburg. En wel een van de meest geliefde stukken, met uitzicht op het Nieuwe Diep. Waar de zwembadbezoekers zich naar eigen zeggen “helemaal buiten in de stad” voelen. 308560_374628919314645_2048794040_n

  Klik op plaatje voor grotere scherpere versie

  Nu mogen ze in de zomer tegen de vuile was van de campinggasten aankijken die het hek als wasrek gaan gebruiken. Er is geen enkele reden voor, want het aantal tenten dat de camping mag neerzetten is afgebakend op hetzelfde aantal als vorig jaar. Dat is te lezen in het advies van de TAC-commissie . Aan hen heeft het stadsdeel gevraagd om de komende 5 jaar een camping in het Flevoparkbad neer te zetten. Zogenaamd om de exploitatie van het zwembad te bevorderen, dus om het groen in het stadsdeel te behouden. Maar wie de rest van de FAQs gelezen heeft weet natuurlijk dat de camping juist ten koste van de exploitatie van het Flevoparkbad gaat.  Het lijkt wel of het stadsdeel het haar inwoners zo onaangenaam mogelijk wil malen om het zwembad te bezoeken. En dat terwijl ze stellen dat ze meer bezoekers willen.

  Hieronder kan je het advies lezen:

  Flevopark – camping DEF – 2013-04-05

   

  Posted in: Stadsdeel Oost en de Camping