Wie bepaalt wat er met het Flevoparkbad gaat gebeuren?

De gemeenteraad neemt een beslissing of er al dan niet geld beschikbaar komt om het Flevoparkbad om te vormen naar een combi-bad, ze kunnen ook beslissen om te investeren in het behoud van het Flevoparkbad als buitenbad. Dit  wordt besproken in de Commissie Sport en Zorg bij het onderwerp Sportaccomodatieplan

Stadsdeel Oost heeft in 2014 besloten om het Flevoparkbad te herontwikkelen naar een combi-zwembad (binnen en buitenbad), maar heeft daarvoor geen geld.

De gemeente Amsterdam is gereorganiseerd. Als we het goed begrijpen heeft stadsdeel Oost politiek weinig in te brengen.  De “rve Vastgoed” aangestuurd door wethouder Pieter Litjens (VVD) gaat over de accommodatie voor wat betreft beheer en onderhoud en de “rve Sport en Bos” aangestuurd door Eric van der Burg (VVD) over beleid. Die neemt dan ook beslissingen over of een accommodatie blijft of weg kan. Wanneer het allemaal ingaat is niet duidelijk.  We proberen er achter te komen. Als iemand hier iets meer over weet horen we het graag!

Posted in: Oud: 2014/2015